Over Brandmates

Jouw creatieve maten

Over Brandmates

Jouw creatieve maten

Er was eens....

Grote dromen vinden vaak hun oorsprong op bescheiden locaties. Voor ons begon het allemaal op een zolderkamer boven de bloemenwinkel van Dylan’s vader in Beverwijk. Wat begon als een idee, groeide al snel uit tot een ambitieuze onderneming.

Na drie jaar van hard werken en verschillende projecten draaien, namen Dylan en Bart de beslissing om hun baan op te zeggen en zich volledig te richten op WO Lease. Het waren spannende en uitdagende tijden maar met toewijding en vastberadenheid hebben ze hun dromen nagejaagd. Nu kunnen we dus al zeggen dat we al meer dan 8 jaar een creatief  reclame bureau zijn. 

We kwamen erachter dat veel bedrijven, met name in het midden- en kleinbedrijf, vaak niet geschikt werden bediend op het gebied van zowel hun offline als online behoeften. Daarom zagen we een kans om mede-ondernemers te ondersteunen door hen een praktische basis te bieden van waaruit ze effectief en efficiënt kunnen communiceren met hun doelgroepen. Bij Brandmates streven we ernaar om de meest impactvolle digitale oplossingen te ontwikkelen, evenals het leveren van hoogwaardig offline design en drukwerk. Hierdoor nemen wij zowel online als offline vraagstukken van onze klanten uit handen en fungeren wij als de complete marketingafdeling voor hen. Geen gedoe, alles is mogelijk bij Brandmates.

Bij Brandmates geloven we in hard werken en toewijding. We zijn trots op onze roots en de reis die we hebben afgelegd. Elke stap heeft ons gevormd en ons gebracht waar we vandaag zijn. En we zijn vastberaden om onze klanten te blijven ondersteunen en hen te helpen hun doelen te bereiken.

Creatieve maten

voor jouw brand

2016

Onstaan WO Lease

Na schoolvrienden en een paar jaar werken in het vak is het tijd om te starten! Het idee, ondernemers ontzorgen met hun online behoeftes in Lease vorm. WO Lease gewoon als online department. Geen gedoe, alles is mogelijk!
2016

2018

Het wordt serieus..

Na twee jaar van hard werken en verschillende projecten draaien, namen Dylan en Bart de beslissing om hun baan op te zeggen en zich volledig te richten op WO Lease (maar wel zonder Lease vorm). We zijn toen ook verhuisd naar Velsen-Noord om klanten te kunnen ontvangen op locatie. Daarbij is er ook een belangrijke stap gezet in onze groei door het klantenbestand van Kwee IT over te nemen. Deze overname versterkte onze positie en stelde ons in staat om onze diensten aan een breder scala van klanten aan te bieden. Het was een strategische zet die onze groei versnelde en ons hielp om ons klantenbestand verder uit te breiden.

2018

2019

Groter kantoor

In 2019 was het tijd voor een nieuwe stap en zijn we verhuisd naar De Trompet in Heemskerk, waar we onze activiteiten konden uitbreiden en een nieuwe fase van groei konden initiëren. Met deze verhuizing konden we niet alleen onze operationele capaciteiten vergroten, maar ook onze bereikbaarheid verbeteren en onze klanten beter van dienst zijn.

2019

2021

Girlpower

Door de komst van Elaine en Esmae werden onze diensten verder uitgebreid en konden we nog meer klanten ondersteunen in waar we goed in zijn. Hun expertise en toewijding hebben ons geholpen om onze service naar een hoger niveau te tillen en ons aanbod te verbeteren, waardoor we een breder scala aan oplossingen konden bieden aan onze groeiende klantenkring.

2021

2023

Overname 123webidee

In 2023 hebben we opnieuw een belangrijke stap gezet door het klantenbestand van 123webidee over te nemen. Deze overname was een strategische beslissing om onze groei te waarborgen en onze positie in de markt te versterken. Het stelde ons in staat om nog meer klanten te ondersteunen en onze diensten verder uit te breiden, terwijl we onze reputatie als betrouwbare partner in de regio handhaafden.

2023

2024

Brandmates is geboren!

Naarmate onze onderneming zich verder ontwikkelde en onze impact groeide, vonden we dat het in 2024 tijd was voor een nieuwe stap. Met trots en enthousiasme veranderden we onze naam naar Brandmates. Deze beslissing markeerde een belangrijke mijlpaal in onze groei en ontwikkeling als bedrijf, en benadrukte onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige diensten en het bieden van innovatieve oplossingen aan onze gewaardeerde klanten. 

2024

Jouw maten

Ons team staat voor je klaar

Bart Leegwater

Oprichter | Front-End Developer

Esmae Grapendaal

Front-End Developer

Dylan Bruin

Oprichter | Grafisch ontwerper

Elaine Bouhof

Grafisch ontwerper

Brandmates

Teamwork makes the dream work

Erkend leerbedrijf

Leukste stage!

Bij Brandmates bieden we een dynamische stageomgeving waar stagiairs waardevolle ervaring kunnen opdoen in marketing, design en digitale communicatie. Je krijgt de kans om aan echte projecten te werken, samen te werken met ons ervaren team en je eigen ideeën in te brengen. We bieden begeleiding en feedback, en zoals Esmae in 2021 heeft laten zien, zijn er mogelijkheden om na je stage bij ons te blijven werken. Als je op zoek bent naar een leerzame en uitdagende stageplek, ben je bij Brandmates aan het juiste adres. We kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan creatieve en impactvolle projecten.

Dylan Bruin

Oprichter | Grafisch ontwerper

Contact

Meer weten over ons?

Ontdek de eindeloze mogelijkheden die wij te bieden hebben. Samen creëren wij de ideale omgeving voor jouw succes.

* Dit veld is verplicht