Websites

Jouw online visitekaartje

bm-19521AnnemarieTimmer kopiëren

Websites

Jouw online visitekaartje

bm-19521AnnemarieTimmer kopiëren

Een website neemt je mee in de beleving van het bedijf.

Bij Brandmates nemen wij je mee op een reis van schets tot website, waarbij wij elk aspect van het proces zorgvuldig doorlopen om ervoor te zorgen dat jouw visie tot leven komt. Ons creatieve team begint met het verkennen van jouw ideeën en doelstellingen, waarbij wij nauw samenwerken om een ​​ontwerp te creëren dat perfect past bij jouw merkidentiteit en de behoeften van jouw doelgroep. Met behulp van geavanceerde tools zoals Adobe XD, zetten wij jouw concept om in een visueel aantrekkelijk ontwerp dat de basis vormt voor jouw nieuwe website.

01_Phone-Mockup-kopiëren-2

Creatieve maten

voor jouw website

Design omzetten

Code, code & nog eens code!

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaan onze ontwikkelaars aan de slag om het tot leven te brengen op een testomgeving. Hier wordt het ontwerp omgezet in functionele code, waarbij wij zorgen voor een gebruiksvriendelijke interface, responsief design en geoptimaliseerde functionaliteit. Gedurende dit proces houden wij je regelmatig op de hoogte en bieden wij de mogelijkheid tot feedback, zodat wij eventuele aanpassingen kunnen doorvoeren en ervoor kunnen zorgen dat de website aan al jouw verwachtingen voldoet.

Wow hij is klaar 🙂

Het is tijd voor taart!

Wanneer de website gereed is voor lancering, vieren wij dit bij Brandmates met taart en enthousiasme! Het moment van livegang markeert het einde van een succesvolle samenwerking en het begin van een nieuwe fase voor jouw bedrijf online. Wij blijven ook na de lancering betrokken, met ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw website blijft presteren op het hoogste niveau. Bij Brandmates streven wij ernaar om niet alleen websites te bouwen, maar om echte partnerschappen op te bouwen die jouw succes op lange termijn ondersteunen.

Voor onze maten

Met plezier gemaakt

Dylan Bruin

Oprichter | Grafisch ontwerper

Contact

Meer weten over ons?

Ontdek de eindeloze mogelijkheden die wij te bieden hebben. Samen creëren wij de ideale omgeving voor jouw succes.

* Dit veld is verplicht

Brandmates

Teamwork makes the dream work

Onze maten

Samenwerkingen die tellen

Group 42

Design & Drukwerk

Ontwerpen komen tot leven

Wij geloven dat creatief ontwerp en hoogwaardig drukwerk van essentieel belang zijn voor elk merk. Ons toegewijde team van ontwerpers staat klaar om unieke en doelgerichte ontwerpen te creëren die de identiteit van jouw merk versterken en jouw boodschap effectief overbrengen. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuw logo, het maken van opvallende visitekaartjes of het produceren van professionele brochures, wij zorgen voor kwaliteit en perfectie in elk project. Met Brandmates aan je zijde ben je verzekerd van uitstekende resultaten, op tijd en binnen het budget, waardoor je met trots je merk kunt presenteren aan de wereld.